top of page

Opvang voor baby's en peuters met inkomenstarief

Op zoek naar opvang voor je baby of je peuter?  Het Toverbos is het hele jaar open* op werkdagen van 7u tot 19u.
Jij bepaalt wanneer je opvang nodig hebt, vanaf 1 dag per week en eventueel zelfs met een flexibel opvangplan: elke week op andere dagen.  Alles is mogelijk!

Flexibel

Wil je opvang volgens een vast weekschema, of past een wisselend schema beter voor jou?  Geen probleem, bij ons is alles mogelijk, zélfs opvang voor 1 dag per week!  En wil je in de schoolvakanties opvang op andere dagen of helemaal géén opvang, ook dat is mogelijk.  Want wij geloven dat jij als ouder zélf mag bepalen wanneer je kind naar de opvang komt. Logisch, toch?

Inkomenstarief

In Het Toverbos hebben wij 24 plaatsen volgens het inkomenstarief (IKT) dat door Kind en Gezin wordt bepaald.  Tarieven zijn berekend aan 100% voor een hele dag en 60% voor een halve dag, precies zoals Kind en Gezin het voorschrijft. Je betaalt enkel de dagen dat jouw kind aanwezig is in Het Toverbos.

Bereken hier jouw tarief.

Zijn de plaatsen op basis van inkomenstarief allemaal ingenomen, of geniet jij liever van het voordeel van 3,36 euro per opvangdag kindergeld extra via het Groeipakket? Dan hebben we ook nog plaatsen op basis van een vast maandtarief. 

Geen wachtlijst

Bij ons ben je na inschrijving altijd zeker van een plaatsje.  En weet je nu nog niet op welke dagen je straks je kindje zal brengen?  Dat begrijpen we volkomen! Daarom heb je tot een maand voor de geplande start van de opvang de tijd om je definitief opvangschema door te geven.  

Wist je dat Het Toverbos ook opvang aanbiedt voor kinderen die al voltijds naar school gaan? In de vakanties, op pedagogische studiedagen,... Handig!

* uitgezonderd de kerstvakantie en wettelijke feestdagen en brugdagen - elk jaar voor 15 december worden de sluitingsdagen voor het komende jaar bekend gemaakt

bottom of page