top of page

Opvang voor baby's en peuters met vast maandtarief

Op zoek naar opvang voor je baby of je peuter?  Het Toverbos is het hele jaar open* op werkdagen van 7u tot 19u.
Jij bepaalt wanneer je opvang nodig hebt, vanaf 1 dag per week en eventueel zelfs met een flexibel opvangplan: elke week op andere dagen.  Alles is mogelijk!

Flexibel

Wil je opvang volgens een vast weekschema, of past een wisselend schema beter voor jou?  Geen probleem, bij ons is alles mogelijk, zélfs opvang voor 1 dag per week!  En wil je in de schoolvakanties opvang op andere dagen of helemaal géén opvang, ook dat is mogelijk.  Want wij geloven dat jij als ouder zélf mag bepalen wanneer je kind naar de opvang komt. Logisch, toch?

Vast tarief

Het Toverbos kreeg van Kind en Gezin in 2021 enkele extra plaatsen vergund.  Deze plaatsen zijn niet gesubsidieerd binnen het inkomenstarief, wat betekent dat je als ouder een vast maandbedrag betaalt. 

Dit tarief is afhankelijk van het aantal dagen per week en het aantal opvanguren per dag.

Bij een vast maandbedrag krijg je een extra vergoeding bij het Groeipakket van 3,43 euro per opvangdag (2023).

Geen wachtlijst

Bij ons ben je na inschrijving altijd zeker van een plaatsje.  En weet je nu nog niet op welke dagen je straks je kindje zal brengen?  Dat begrijpen we volkomen! Daarom heb je tot een maand voor de geplande start van de opvang de tijd om je definitief opvangschema door te geven.  

Wist je dat Het Toverbos ook opvang aanbiedt voor kinderen die al voltijds naar school gaan? In de vakanties, op pedagogische studiedagen,... Handig!

* uitgezonderd de kerstvakantie en wettelijke feestdagen en brugdagen - elk jaar voor 15 december worden de sluitingsdagen voor het komende jaar bekend gemaakt

bottom of page