Vakantie-opvang

Op zoek naar opvang voor jouw kleuter tijdens de schoolvakanties? Of is jouw vertrouwde opvang gesloten en zoek je een alternatief voor je baby of peuter? Wij hebben de oplossing! Wij zijn het hele jaar door* open én bieden tarieven op basis van je inkomen voor de opvang van kinderen tot en met 12 jaar.

Professioneel

Ons team bestaat uit gemotiveerde, gediplomeerde kinderbegeleiders met vele jaren ervaring.  Wij hebben aandacht voor de eigenheid van jouw kind en luisteren graag naar jouw wensen. Jouw kind zal zich snel thuis voelen na een uitgebreide kennismaking en een wenmoment.

Kleinschalig

In Het Toverbos worden maximum 24 kinderen per dag opgevangen. Ideaal wanneer opvang in grote groepen nog wat moeilijker is voor jouw kleuter.  Er is een aparte babygroep, waardoor jouw baby zich in alle rust kan aanpassen aan de nieuwe omgeving.

Je neemt contact met ons op, we geven meteen door of er plaats is en nodigen je uit samen met je kind voor een kennismaking en de administratie.  Alle maaltijden zijn inbegrepen, ook voor kleuters werken wij met het inkomenstarief zoals berekend door Kind en Gezin. Bereken hier je tarief.

Eenvoudig

* uitgezonderd de kerstvakantie en wettelijke feestdagen en brugdagen - elk jaar voor 15 december worden de sluitingsdagen voor het komende jaar bekend gemaakt

© Copyright 2018 Het Toverbos bvba. Proudly created with Wix.com

Contacteer ons

Tel: 014 72 88 16

Email: info@hettoverbos.be

Adres

Het Toverbos

Heikant 39

2370 Arendonk

  • Facebook Social Icon
  • Instagram