top of page

Ons team

Het Toverbos-team werkt al van bij het prille begin samen. Elk van onze medewerkers heeft al jaren ervaring in het werken met kinderen en we vormen ook een hechte, fijne groep. Want een goede werksfeer is dé sleutel tot een aangenaam klimaat in een kinderdagverblijf. 
Sofie.jpg
Sofie Smets

Sofie richtte in 2010 Het Toverbos op.  Zij  heeft samen met Tom een nieuw-samengesteld gezin met 5 kinderen. Zij is coördinator van Het Toverbos en sinds 2020 is ze ook de bezieler en kinderopvangcoach bij de Toverbos Academie, een online leerplatform voor professionals in de kinderopvang www.toverbosacademie.be.  Sofie behaalde een bachelor Pedagogie van het jonge kind (2019)  en een Master Educational Needs in leiderschap, met specialisatie Jonge Kind (2023). 

Ze houdt van geitjes, Whitney Houston, eet graag frieten en heeft een hekel aan gehakt.  

Valérie.jpg
Valérie Smets

Valérie is sinds 2012 teamverantwoordelijke en begeleider in Het Toverbos.  Zij is bachelor in de pedagogie van het jonge kind (Karel de Grote Hogeschool, 2024).

Samen met Tuur en hun dochter en zoon- die in Het Toverbos ALTIJD in het buitenbedje sliepen!- woont ze in hun droomhuis op de buiten, in Arendonk.  

Zon, regen of wind: Valérie komt elke dag met de fiets naar Het Toverbos. Ze houdt van het buitenleven, beleven en ontdekken.  Valérie is een echte keukenprinses, ze kookt graag vers, gezond en biologisch. Geen dag zonder groene thee,  maar geitenkaas... dat hou je best ver uit haar buurt.

Joke.jpg
Joke Meynendonckx

Joke werkt als sinds 2010 in Het Toverbos en is dus onze ancien.  Toneel spelen is een van haar passies, ze schitterde al in een aantal producties van 't Souffleurke. Joke woont in Arendonk samen met Cis en hun 3 kinderen. Joke is de vaste begeleider van de peutergroep en bezorgt daar samen met Jorik onze peuters onvergetelijke momenten.

Stephanie.jpg
Stephanie Meeus

Stephanie studeerde in 2013 af als kinderbegeleider en werkt sindsdien in Het Toverbos.  Zij is een vaste begeleider van de babygroep en een kei in plannen.  Stephanie is getrouwd met Jordi en mama van Mathies en Lenthe. Haar lievelingseten is pasta à la Stephanie, met kip, kruidenkaas en spinazie.  

Nina.jpg
Nina Van Herck

Nina startte in 2012 als vervanging tijdens de bevallingsrust van een collega en is sindsdien een vaste waarde in Het Toverbos, als babybegeleider. Zij heeft naast een diploma begeleider in de kinderopvang ook een koksdiploma. Handig in Het Toverbos, maar ook voor haar partner Peter en hun dochter, die kunnen smullen van haar heerlijke rijstpap en lekkere gerechten. 

Britt.jpg
Britt Frederickx

Britt is sinds 2019 bij ons, eerst als vervanging tijdens een zwangerschap van een collega en nu een vaste waarde in ons team. Britt begeleidt de stappers en de peuters.  Samen met Michiel heeft Britt drie zoontjes.  Ze komt ook vaak met de fiets, het is dan ook maar een paar straten ver van bij haar thuis.    

Eén van Britt's favoriete boeken is 'Niet aan Kind en Gezin verklappen, van Hanne Luyten.  Maar niet voortzeggen, he!

Jorik.jpg
Jorik Stessens

Jorik was al een aantal jaren onze vaste vakantiewerker en vanaf oktober 2020 is hij vast in dienst. Aan het HIVSET in Turnhout volgde Jorik een 7e jaar kinderbegeleider, een voortzetting van zijn middelbare school opleiding.   Hij is onze jongste collega en de vaste begeleider van de peutergroep. Jorik komt altijd met de fiets naar Het Toverbos, je ziet hem door weer en wind door het dorp sjezen op weg naar weer een geweldige werkdag!

Eva.jpg
Eva Lasters

Eva is begeleider in de baby- en de stappersgroep.  Zij woont met haar man en met dochter Pauline  in Schoonbroek. In het huis dat ze samen bouwden is er zeker plaats genoeg  voor Eva's verzameling knutselmateriaal en voor alle geweldige projectjes die Eva al maakte voor in de opvang. Zie je in Het Toverbos een kartonnen doos met zelfgebouwde sterrenhemel met kerstlichtjes: komt dus uit Eva's stock!

Zahra.jpg
Zahra Vullings

Zahra startte in 2022  en is een zeer waardevolle aanvulling in ons team. Zij is de vaste begeleider bij de stappersgroep en zorgt daar voor rust en nabijheid.  Zahra is daarnaast ook organisatorisch sterk, wat goed van pas komt in een groep met beginnende lopers die alles zelf willen doen!

Zahra heeft samen met haar partner een zoontje, die ook naar Het Toverbos komt.

Schermafbeelding 2021-08-02 om 10.53.39.png
Sien Geenen

Sien liep wekelijks stage in Het Toverbos sinds 2019 en maakt nu deel uit van ons vast team medewerkers.  Ze vindt het geweldig om in de stappersgroep de baken van rust te zijn en speelt graag mee met de kinderen op de mat.  Basketbal is Sien's favoriete hobby en bakken en knutselen doet ze ook graag.  Pizza is haar lievelingseten.  Sien komt altijd met de fiets, van zonnig weer wordt ze goed gezind!  

Boy springen in het water
Dieter Meeus

Dieter liep via Het Kasteelpark in Oud-Turnhout al sinds 2016 wekelijks stage bij ons. Nu maakt Dieter deel uit van ons vast team en komt hij drie keer per week helpen in de peutergroep, een moment waar de kinderen enorm naar uit kijken, want Dieter brengt altijd leven in de brouwerij!

KimC_edited.jpg
Kim Cuypers

Kim is begeleider in de babygroep.  Zij heeft zelf twee tienerkinderen en woont in Arendonk. Kim komt elke dag met de fiets naar Het Toverbos.  Op haar eerste werkdag trakteerde ze meteen met chocotoffs en Milky Ways, ze paste zich dus al direct aan onze teamspirit aan!

Kim is zorgzaam en attent en haar planningsvaardigheden is een aanwinst voor de babygroep, waar elk kind zijn eigen ritme mag volgen.

Eva Lenaerts

Eva woont in Arendonk en heeft al enkele jaren ervaring in de kinderopvang.  Ze komt elke dag met de fiets naar Het Toverbos. In haar vrije tijd speelt ze toneel. 

bottom of page